À l'Etage SkinCare

Huidexperte uit Turnhout

Voor een goede verzorging van de huid, zit jij bij mij, een gepassioneerde huidexperte uit Turnhout, goed. Een huidexperte is een specialist in het verzorgen van de huid.

Bij À l’Etage SkinCare ligt de focus op het verbeteren en verjongen van de huid. Als huidexperte weet ik als geen ander welke behandelingen goed zijn voor jouw huid en hoe je terug een stralende look krijgt. Ik geef steeds advies op maat. Samen overlopen we de verschillende behandelingen en bekomen we het gewenste resultaat.

Diverse behandelingen verkrijgbaar bij een ervaren huidexperte

Als ervaren schoonheidsspecialiste ervaar jij mijn huidexpertise in elke gelaatsbehandeling. Ik ben gespecialiseerd in diverse behandelingen om de huid terug te laten stralen, met vermindering van rimpels, pigmentatie of acné. Mijn diverse opleidingen geven me een diepgaande kennis over de huid en hoe deze gezond en jong te houden, al dan niet met een gezichtsbehandeling. Veroudering van de huid heeft meerdere factoren. De eigen collageenproductie neemt bijvoorbeeld ook af door invloeden van onder andere UV-licht, en dan vooral de UV-A stralen van de zon. Hierdoor kunnen rimpeltjes en andere pigmentvlekjes verschijnen. Wetenschappelijk onderbouwde huidsuppletie is onmiskenbaar een meerwaarde in het verbeteren van jouw huidconditie van binnenuit (skincare inside out). Je kan bij À l’Etage SkinCare ook genieten van een cryolipolyse-behandeling waarbij lokale vetjes definitief worden verwijderd. Als huidexperte beschik ik over de nodige kennis en ondersteunende producten om zulke behandelingen uit te voeren.

Kom nu langs

Wacht niet langer en geniet nu van een verjongde huid. Als huidexperte help ik jou naar een gezonde huid, waardoor je zelfvertrouwen een fijne boost krijgt. Ik ben pas tevreden als jij stralend en ontspannen naar buiten wandelt. Om dit optimale resultaat te bekomen, bied ik ook relaxerende lichaamsmassages aan. Zo kan je na de behandeling nog heerlijk ontspannen. Maak eenvoudig online een afspraak voor al uw behandelingen of stuur een e-mail naar kristine@aletageskincare.be. Je kan ook langskomen in de winkel en dan help ik je graag persoonlijk verder.