À l'Etage SkinCare

Miglot-parfum kopen

Miglot-parfum is het eerste Belgische parfum -en lifestylemerk met Gentse roots dat je bij À l’Etage SkinCare kan kopen.

Alle parfums worden gemaakt in het enige echte Miglot Fragrance Lab in Gent door parfumeur Kristof Lefebre. Ze worden nog op de authentieke wijze met de hand gebotteld om de verse geur te garanderen. 

Ga voor duurzaam door Miglot-parfum te kopen

De parfums van Miglot zijn geuren die niet alleen lekker ruiken, maar ook dagelijkse momenten in me-time vol verfijning, plezier en geluk veranderen. Transparantie, duurzaamheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van Miglot, net zoals bij mijn beautysalon in Turnhout. Dankzij het unieke productieproces van Miglot-parfum maken ze enkel de producten aan die mensen effectief kopen. Zo strijden ze tegen overproductie en verspilling. Ze gaan respectvol om met mens en milieu. Zo hebben ze duurzame samenwerkingen met lokale leveranciers. Het hoesje van de Eau de parfum is gemaakt van plantaardig gelooid leder in België. Rond de producten van MIGLOT zit enkel de hoogstnodige verpakking. Enkel bij een cadeautje mag het iets meer zijn uiteraard! MIGLOT won in 2021 de Belgian Beauty Award in de categorie ‘Best Made in Belgium’. Deze werden uitgereikt door de redacties van Knack Weekend/Le Vif Weekend, Feeling/Gaël, Libelle/Femmes d’Aujourd’hui en Flair (NL /FR). 

Ga jouw geur kopen

Kan je niet wachten om heerlijk te ruiken op een duurzame manier? Aarzel dan niet en koop nu je eigen Miglot-parfum. Geniet van een heerlijke geur die op duurzame wijze geproduceerd is. Steun de milieuvriendelijke merken en draag jouw steentje bij voor een beter milieu. Ben je op zoek naar duurzame make-up neem dan een kijkje tussen onze producten van jane iredale. Je kan al de producten online aankopen. Is er een product niet voorradig, laat me dit dan gerust weten via mijn e-mailadres kristine@aletageskincare.be of laat je wensen achter via het contactformulier. Naast Miglot-parfum kan je bij mij ook terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen, zoals permanente ontharing. Kom snel eens langs!