À l'Etage SkinCare

Huidverjonging in Turnhout

Huidverjonging en -verbetering is de wens van veel vrouwen en in Turnhout komt deze wens uit bij À l’Etage SkinCare. Mensen willen er graag jonger uitzien en hun rimpels wegwerken. Ze gaan daarom op zoek naar allerlei behandelingen om hen te helpen met die jeugdige uitstraling. À l’Etage SkinCare helpt jou graag om een gezonde huid op een gezonde manier te realiseren.

Behandelingen om een huidverjonging te krijgen

Een van de redenen dat we er steeds ouder uitzien, heeft te maken met de afbraak van natuurlijk collageen in onze huid. Naast een gezichtsbehandeling kan je je huid ook van binnenuit helpen door een dagelijkse inname van collageensupplementen, wat absoluut bijdraagt aan een gezonde huid. Het vermindert rimpels en lijntjes in de huid. Huidresurfacing is een andere soort behandeling voor huidverjonging. Het stimuleert de cellen om zich te vernieuwen. Ook met een cryolipolyse-behandeling krijg je op een korte periode een enorm resultaat. Door overtollig vet te laten bevriezen krijg je een slanker en strakker lichaam. Het is een snelle manier om overtollig vet te verwijderen, waardoor de meeste mensen zich beter in hun vel voelen. Je zal je dan ook automatisch vitaler voelen. Om dit resultaat te behouden, is een gezonde levensstijl belangrijk.

Geniet van een jeugdigere uitstraling

Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor een huidverjonging. Kom langs in mijn schoonheidssalon en samen kiezen we de beste behandeling die bij jou past. Ik help je graag verder met advies op maat. Bij verdere vragen of opmerkingen kan je mij altijd een e-mail sturen via kristine@aletageskincare.be. Neem een kijkje tussen de verschillende behandelingen voor huidverjonging of boek online meteen je afspraak. Om je huid volledig te doen stralen, kan je bijvoorbeeld ook denken aan permanente ontharing. Hopelijk tot snel!