À l'Etage SkinCare

Huisregels

Respectvol begrip:

Mijn tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Als je te laat bent op jouw afspraak, verlies je die tijd en is de behandeling dus korter.
Annuleren kan tot 3 werkdagen op voorhand, bij minder wordt de helft van de behandeling aangerekend en vervalt het betaalde voorschot - of je kan ook iemand anders jouw gereserveerde tijd laten innemen mits me telefonisch te bevestigen.

Elke afspraak wordt indien gewenst ter plaatse aangereikt met een afsprakenkaartje en tevens automatisch bevestigd via de elektronische agenda. 2 dagen voor jouw afspraak krijg je een automatische herinnering per mail en een korte herinnering per sms (mocht je je mail niet regelmatig inkijken of deze gemist hebben). Kom je alsnog niet opdagen op de afspraak, dan reken ik je de gemiste behandeling aan.

Als tegenprestatie kan je tijdens je behandeling rekenen op 100% aandacht voor jou alleen.

Enkele praktische afspraken:

  • Er wordt gestreefd naar een persoonlijke behandeling van iedere klant, om deze reden wordt er enkel op afspraak gewerkt. Bij gelaatsbehandelingen en massages wordt de gsm uitgeschakeld, zodat je optimaal kan genieten van de rust.
  • Behandelingen gebeuren steeds na afspraak: persoonlijk, online, via website, per mail of telefonisch.
  • Reserveren kan dus ook online, 24/7.
  • Voorschot bij online reservatie: bij elke online reservatie wordt een voorschot gevraagd, dit is nodig gebleken om no-shows tegen te gaan...,  dit wordt verminderd bij het afrekenen van je behandeling.
  • Voorschot bij een gratis intakegesprek: Bij het online reserveren van een gratis intakegesprek wordt ook een voorschot gevraagd, dat in mindering wordt gebracht bij het starten van jouw traject/behandelingen, zo is je intakegesprek volledig gratis. Het pre-aanrekenen ervan is ook hier een bewuste keuze naar jouw respectvol engagement in de gemaakte reservatie. Ik voorzie tijd om jou gratis te adviseren naar een resultaatgerichte oplossing waar jij verbetering op wenst, een voorschot sluit ook hier no-shows uit. 
  • Last Minutes worden nu ook via de ONLINE BOOKING weergegeven. Kan je op het aangereikte uur de voorgestelde behandeling, dan geniet je een extra cadeautje. Maar je kan ook een andere behandeling kiezen als de vrijgekomen tijdspanne dit toelaat. Via InstaGram worden deze ook aangereikt via de STORIES-tool.
  • Om iedereen een optimale service te kunnen aanbieden, zijn alle behandelingen op afspraak. Daarnaast zijn er extra adviesuurtjes voorzien op woensdagnamiddag (14u00-18u00) en zaterdag (12u00-16u00). Dit zijn momenten speciaal voor jou om ter plaatse afspraken te maken, producten of cadeaubonnen op te halen, of gewoon om advies over de behandelingen of het gebruik van producten te vragen.
  • Passen deze winkelmomenten niet in jouw planning? Je kan ook online "aankoop producten" reserveren, dit is een tijdsblok van 30 minuten. 30 minuten op een tijdstip dat jou en mij past buiten de vermelde 'extra adviesuurtjes'. 
  • Bij À l'Etage SkinCare betaal je zowel contant, als (wireless) met banccontact of mobiel met de bankApp. Alle prijzen zijn vernoemd inclusief BTW. Bij arrangementen en kuurvormen kan een voorschot gevraagd worden. Voorafbetaalde kuren genieten extra voordelen.
  • Er is mogelijkheid tot betalend parkeren in de straat, met wat geluk voor de deur - na 18u00 is dit gratis. Een ondergrondse parking Da Vinci bevindt zich in de Wezenstraat 10, aan de Kuub en het kasteel, dit is op 2 minuten wandelafstand. Bovengronds is er ook parking Sint-Victor aan Hannuitstraat 55, bij mooi weer is dit amper 4 minuutjes stappen en passeer je zowel de Warande, De Kuub, het mooie gebouw van Sint-Victor en het historische 'Kasteel van de Hertogen van Brabant'... en zo zie je ineens een cultureel stukje van Turnhout.