À l'Etage SkinCare

Minerale make-up workshop in Turnhout

Minerale make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijke en stralend voorkomen.

Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten -en behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. jane iredale brengt je de ideale make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Leer jezelf maquilleren met een make-up workshop 

Vraag je jezelf af hoe andere vrouwen er in slagen tijd te maken voor een onberispelijke look? Het lijkt niet evident in combinatie met een gezin en een drukke agenda. Je kan dan opteren voor permanente make-up. Maar wil je liever geen permanente look, dan kies je best om toch dagelijks make-up aan te brengen. De make-up workshop kan zowel individueel gevolgd worden als in een groep van maximum vier personen. Tijdens de workshop ontdek je hoe je jouw pluspunten in de verf zet en mogelijke onzekerheden camoufleert. Ik maak gebruik van minerale make-up van jane iredale. Deze minerale make-up bevat de meest zuivere mineralen en is zacht voor de huid. Je leert de juiste foundation kiezen, hoe je make-up aanbrengt en hoe deze heel de dag mooi blijft zitten. Ook leer je hoe je jouw wenkbrauwen en ogen meer laat stralen. Na deze workshop zit contouren in je vingers.

Meer dan een workshop

Nog leuk om weten is dat het bij een make-up workshop gaat om de beleving. Je start met een glaasje bubbels en sluit af meteen Goodiebag met meerdere leuke producten om thuis verder uit te testen. Tijdens de make-up workshop heb je tevens een leuk voordeel bij de aankoop van jouw favoriete producten. De producten van jane iredale zijn verkrijgbaar in de winkel en via de Webshop. Is er toch een specifiek product niet voorradig in de online winkel, contacteer me en ik zorg voor een spoedige levering.

Reserveer nu jouw make-up sessie 

Heb je een speciale gelegenheid of wil je jezelf eens verwennen met mooie, naturelle make-up? Kom dan langs in mijn schoonheidssalon in Turnhout voor een make-upsessie. Na 50 minuutjes stap je stralend naar buiten met make-up op jouw maat. Reserveer makkelijk jouw persoonlijke sessie online. Wist je dat je bij ons ook het Belgische parfummerk Miglot vindt? Ik hoop jou snel te mogen verwelkomen!