À l'Etage SkinCare

IPL-ontharing in Turnhout

Kom voor een IPL-ontharing langs bij À l’Etage SkinCare in Turnhout. IPL-ontharing is de ideale oplossing voor wie definitief komaf wil maken met ongewenste haargroei. IPL staat voor ‘Intense Pulsed Light’, een behandeling waarbij men gebruik maakt van lichtpulsen op de huid. Haarzakjes worden definitief vernietigd. Je kan deze techniek overal op je lichaam toepassen, zoals op je benen, oksels, bikinilijn en andere lichaamsdelen met ongewenste haargroei.

Maak komaf met haargroei dankzij een IPL-ontharing

Ongewenste haargroei kan heel vervelend zijn. Zeker voor mensen met donkere haren is het lastig om dit te verbergen. Laat daarom je haren definitief ontharen. Een IPL-ontharing is volledig pijnloos en veilig. In mijn schoonheidssalon werk ik enkel met de beste technieken en producten. De resultaten van een IPL-ontharing zijn blijvend. Zo hoef je je dus nooit meer zorgen te maken over stoppeltjes of ingegroeide haren. Laat de scherpe scheermesjes en pijnlijke waxbeurten achterwege en vertrouw op IPL! 

Geef haargroei geen kans meer

Ga voor een zachte huid dankzij een IPL-ontharing. Als huidexperte weet ik bovendien als de beste welke producten en behandelingen zorgen voor een stralende en verjongde huid. Kom langs in de winkel voor advies op maat of stuur een e-mail naar kristine@aletageskincare.be. Je kan ook al je vragen achterlaten op onze contactpagina. Heb ik je nu al warm gemaakt voor een behandeling? Maak dan snel online een afspraak