À l'Etage SkinCare

jane iredale: gezonde make-up na je skincare

De make-up van jane iredale is ideaal in combinatie met een natuurlijke skincare. Samen leiden ze tot een natuurlijk en stralend voorkomen. Deze Clean Beauty minerale make-up bevat zuivere mineralen van de hoogste kwaliteit. De superieure kwaliteit met lichte én huidverbeterende texturen laat je huid vrij ademen en blijft een hele dag onberispelijk zitten. Zelfs de penselen zijn milieubewust geproduceerd en volledig vegan. Hierdoor zijn de producten en toebehoren uitermate geschikt voor de meest reactieve huid, acnéhuid en zelfs de chemogevoelige huid. Het is makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. Bij À l’Etage SkinCare in Turnhout koop je deze producten in de winkel en webshop.

Met jane iredale heb je altijd een natuurlijke skincare

Een goede skincare is belangrijk om een gezonde huid te onderhouden. Het is aangeraden om elke ochtend en avond jouw huidverzorgingsroutine uit te voeren. Zo leg je met de juiste skincare een verzorgende basis voor het aanbrengen van je jane iredale make-up ’s ochtends en herhaal je de aangereikte huidverzorging voor het slapengaan. Heb je vragen over het correct aanbrengen van deze producten, dan is een minerale make-upworkshop misschien iets voor jou. Stap voor stap leer ik je als gespecialiseerde schoonheidsspecialiste hoe je minerale make-up aanbrengt voor een natuurlijke uitstraling zodat je dit zelf kan toepassen en elke dag kan stralen.

Bestel nu je producten

Bestel je producten online of kom langs in mijn winkel in Turnhout voor persoonlijk advies en een gratis kleurtest. Geniet van subtiele huidverjonging met de huidverbeterende minerale make-up van jane iredale, gecombineerd met een optimale skincare. Je kan al je vragen achterlaten via het contactformulier of stuur een e-mail naar kristine@aletageskincare.be.