À l'Etage SkinCare

Permanente make-up in Turnhout

Voor permanente make-up zit je goed bij À l’Etage SkinCare in Turnhout. In samenwerking met een medisch geschoolde collega, Pascale, brengen wij permanente make-up aan.

Met onze zorgen zie je er in een mum van tijd terug verzorgd uit. Heb je niet zo’n vaste hand voor het aanbrengen van make-up of heb je gewoonweg te weinig tijd of geen zin om elke ochtend voor de spiegel te staan? Kom dan snel langs!

Wat is permanente make-up?

Na een verdoving van de huid wordt met een ultrafijn en steriel wegwerpnaaldje pigmentvloeistof gespoten in de bovenste huidlaag. Door bepaalde punten in het gelaat op de perfecte manier te accentueren, krijg je instant een verbetering van je natuurlijk uiterlijk. Zo wordt de lipomtrek gecorrigeerd, de oogcontour benadrukt of wenkbrauwen bijgetekend. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die twee tot vijf jaar meegaat. Daarna verwelkom ik je graag terug in mijn schoonheidsinstituut voor een touch-up. 

Optimaal resultaat

Het verschil tussen een tatoeage en permanente make-up is dat permanente make-up niet echt definitief is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld permanente ontharing. Eens deze behandeling is uitgevoerd, zijn je haren voor altijd weg. De pigmentstof gaat bij permanente make-up echter niet dieper dan de bovenste huidlaag en slijt af naargelang nieuwe cellen worden geproduceerd. Je kan er wel al die tijd mee douchen, zwemmen en naar de sauna gaan. Er kan ook zonder problemen make-up bovenop worden aanbracht. Kortom, je ziet er elke dag geweldig uit! 

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen worden met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Zo krijg je elke dag een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn, zoals alleen visagisten dat kunnen realiseren. Deze behandeling kan zowel voor mannen als vrouwen van elke leeftijd gedaan worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen overigens ook gecamoufleerd worden. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu weinig tot geen haar, dan zorgen permanente wenkbrauwen weer voor een voller gezicht. Microblading, 3D-hairstrokes of Powderbrows: het zijn verschillende technieken waarbij semipermanente make-up manueel wordt aangebracht. Je kan kiezen voor een natuurlijke look of een voller effect. De behandeling duurt ongeveer één uur en is volledig pijnloos. Zes weken na de eerste behandeling is een touch-up nodig, omdat de huid tijdens het genezingsproces pigment kan afstoten. Het wordt ook aangeraden om jaarlijks een touch-up te laten doen voor een duurzaam effect. 

Ogen

Bij permanente make-up voor de ogen wordt er rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en jouw voorkeur. Het kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden voor een natuurlijk effect. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Voor zowel boven als onderooglid zal dit ongeveer 60 minuten duren. 

Lippen

Bij lipcontouren wordt met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent aangebracht. Het corrigeren van de lippen zorgt voor een meer symmetrisch aanzicht. Je kan kiezen voor een lipliner, maar ook voor een volledige correctie of kleuring, steeds in de kleur van jouw keuze.

Full lips

Een mooie gevormde mond zorgt voor harmonie in het gezicht. Met ouder worden verliezen je lippen hun kleur en worden ze fijner. Met full lips worden je lippen volledig ingekleurd. Deze behandeling wordt voor veel redenen gekozen:

 • Meer volume in de lippen
 • De frisse natuurlijke lippenkleur terugkrijgen 
 • Een intense permanente lipstick
 • Meer symmetrie
 • Een cupidoboogje mooi laten uitkomen
 • Onregelmatigheden camoufleren zoals pigmentvlekjes, littekentjes, witte plekjes en hypopigmentatie

De duurtijd van deze behandeling bedraagt 120 minuten.

De tarieven

 • Eyeliner boven en onder: €320,00
 • Eyeliner boven: €250,00
 • Eyeliner onder: €195,00
 • Wenkbrauwen 3D (hairstroke): €290,00
 • Wenkbrauwen inkleuren/powderbrows: €260,00
 • Wenkbrauwen microblading: €290,00
 • Lipcontour: €320,00
 • Lipshaping: €370 00
 • Full lips: €420,00
 • Bijwerking (binnen drie jaar): €160,00
 • Areola of Tepelhofpigmentatie 1 borst: €295,00
 • Areola of Tepelhofpigmentatie 2 borsten: €395,00

Het tarief en het aantal beurten bij 'removal tattoos' worden bepaald door de grootte en kleurintensiteit. Je kan hier vrijblijvend een (gratis) intake voor inplannen.

Gedaan met overbodige make-up! Maak nu uw afspraak

Verspil geen uren meer in de badkamer. Maak nu je afspraak bij een goede huidexperte en geniet elke dag van een verzorgd uiterlijk. Durf je nog niet zo’n grote stap te zetten? Dan nodig ik je graag uit voor een make-upworkshop om op natuurlijke wijze make-up aan te brengen op maat van jouw gelaat. Je maakt gemakkelijk online een afspraak of stuur een e-mail naar kristine@aletageskincare.be voor meer informatie.