À l’Etage SkinCare

Ons verhaal

Schoonheidsspecialiste in Turnhout

Kom langs bij À l’Etage SkinCare, het schoonheidssalon van schoonheidsspecialiste Kristine Verstraete in Turnhout en geniet van een huidverbeterende gelaatsbehandeling. In mijn schoonheidsinstituut kan je ook terecht voor definitieve ontharing met de allernieuwste apparatuur, maar ook voor Cryolipolyse (definitieve vetbevriezing) van buik, billen, lovehandles, knieën, onderkin, …  Te-veel rimpeltjes, te-veel haar, te-veel lokale vetjes, alle te'tjes worden gladgestreken.  Je voelt je beter in je vel en je mindset krijgt een positieve boost.


Graag stel ik me even voor

Ik ben Kristine Verstraete, een gepassioneerde schoonheidsspecialiste in hartje Turnhout. Mijn doel is om jou meer zelfvertrouwen te geven met een gezonde huid en een goede dagelijkse basisroutine, die makkelijk is toe te passen en aan te leren in mijn beautysalon. In mijn schoonheidsinstituut is iedereen welkom voor een beautybehandeling. Bij mij geniet je van eerlijk huidadvies en producten op maat van jouw huid. Met mijn kennis en ervaring bekomen én behouden we jouw mooie, gezonde Glow met een jeugdige, frisse uitstraling. 

Probleemzones in het gelaat worden enerzijds behandeld met actieve werkstoffen, manuele accupressuur én ondersteund met moderne technologie, wat zeer mooie resultaten geeft.

  • Huidverjongende facials
  • Huidverbeterende facials
  • Huidverstevigende facials
  • Minerale skincare en make-up
  • Met huidsuppletie verbeter je je huid van binnenuit: 'skincare inside out' 


Ook voor een huidverbeterende nano -of softneedling ben je in het beautysalon aan het juiste adres. Elke gezichtsbehandeling is uniek, net als jouw huid, en wordt op maat samengesteld met de zuiverste skincare. Als getalenteerde schoonheidsspecialiste en huidexperte lever ik direct resultaat bij oneffenheden, rimpeltjes, pigmentatie of acné. Door mijn eigen beautyadvies dagelijks toe te passen toon ik dat een stralende huid op elke leeftijd kan.